The swedish footgame

Ja gott folk då var man ett år äldre. Firandet igår var helt fantastiskt roligt och jag kan bara tacka alla som gjorde kvällen till något jag sent kommer att glömma. Roligast var nog "the swedish footgame" som i slutändan eskalerade till en enda stor gruppkram när man praktiskt taget stod på varandra.. haha.

image4

Har jour, eller standby som vi kallar det, hela veckan från mån-fre. Med lite tur blir jag ledig hela veckan och kan ta itu med lite tvättning och praktiska saker som behöver göras. Vi har nu äntligen efter ca 2 månders uthyrning fått flytta tillbaka till lägenheten. UNDERBART! Borta bra men hemma bäst sägs de ju, och jag kan inte annat än hålla med!
Jag har bokstavligen levt i en resväska.

Blev lite snowboard idag också, trots festen igår. Det gäller att passa på nu innan all snö smälter bort. Har fått mersmak för att hoppa och blir bättre dag för dag! Har klarat alla landningar idag, 10/10! :D

Dagens uppfinningsrikedom gav Dave smakprov på när han kom på ett engelskt ord för svenskans fika. Dom har ju sina tea times i England, men inga kafferaster som vi har. Jag ska inte hålla er på halster längre, ordet är Cofteacake och uttalas Kåfftikejk. Brilliant så de slår! Super smashing great! Tiptop!

Nä nu mina vänner ska jag poppa mig en gigantisk skål
med rykande heta popcorn, krypa ner under filten i soffan 
som jag så bittert längtat efter och titta på Parlamentet.

fia. trött och lycklig 

No comments yet.

Lämna ett svar