Beschwälitt

Nu tog jag verkligen till den bredaste norrländska som bara går att gräva fram, för just nu är de precis så allt känns. Hade jour igår och blev utkallad på världens mest vansinniga pass, och är schemalagd idag på precis samma pass. Jag ska alltså flyga nu direkt ned till Arlanda (full kärra) och sen när jag kommer ned dit börjar en 6 timmars lång väntan på min nästa flight som ska ta mig tillbaka upp hit med ännu en knökfull kärra.

En olycka kommer sällan ensam, och tror du inte att jag tappade bort en av mina kära skinnhandskar på Arlanda igår? Jo minsann, så nu känns ju den kvarvarande vänsterhandsken lite värdelös och överflödig. Måste alltså försöka ta mig till Eurostop i Arlandastad idag och inhandla ett par nya. Om de ens var möjligt så kändes detta ännu beschwäligare.

Måste dock se om jag hittar mina efterlängtade cocktailglas, vad är en cocktailbok utan glas? Det är ju som att dricka rödvin ur en pappmugg.

Jaja, nu får de fan vara färdignällt för idag.

Jag fyller år i morgon också! Detta skall firas med glass och ballong, eller är ordvalet sörja mer passande?
23 år sedan jag kläcktes, helt oskyldig och naken och ovetandes om att jag skulle bli en sådan filur som jag slutligen har blivit. Är tämligen nöjd med mitt senaste år när de faktiskt har börjat hända saker! Mindre nöjd kan man väl säga att man är över pubertetsperioden, när man så här i efterhand tittar på bilder från den tiden så undrar man hur man överhuvudtaget överlevde. Ungdomsfinnar, flottigt hår, en kropp som växte åt alla håll o kanter, oproportionerlig, humörsvängningar. Ja tack o lov att det bara händer en gång i livet!

Nä nu måste jag ta tag i livet en gång för alla och försöka göra nått åt saken.
Antar att detta är vad vi alla strävar efter?

Fia. // JZ 502 påväg ned till Arlanda

No comments yet.

Lämna ett svar