Ladies and gentlemen, may I have your attention please.

Godkväll damer och herrar.

Det är en trött fia med ledvärk bakom tangenterna idag. Har trots detta ändå hunnit med en hel del idag. Jag har kört 2 tvättmaskiner samt tagit hand om gårdagens rena tvätt, dammsugat och torkat kattspya i halva lägenheten.
Jo för de är så de är att ha katter, särskilt efter att vi var så duktiga och duschade båda två igår. Då blir det ett himla tvättande efteråt, och av bara farten sväljer dom ner en jädrans massa katthår som ska ut nån väg. Mysigt, började alltså dagen med att nästan trampa i en stor pöl av kattmat och hår.

image6
                                         Torsten

Till å råga på elände har jag handlat och lagat middag, diskat och plockat undan i köket, läst Aftonbladet och Sofies Mode. Nu ligger jag utslagen på sängen och ser Americas funniest homevideos. Tack 5:an för ett program man inte behöver fundera så mkt på. De är vad jag kallar easy watching, stirra och skratta. Svårare än så ska de inte behöva vara. :D

Ja, och roligast av allt idag var att välja tapeter till datarummet! Vi ska äääntligen bli av med de 10 år gamla gröna och vansinnigt fula tapeterna. Dessa skall ersättas med vita och fräscha tapeter samt en fondvägg med silvriga blommönster. Grejtans.

Jag måste bara berätta om mitt hittills bästa inköp detta år, en bok som heter Tjuvlyssnat. På ett av mina långa markstopp på Arlanda förra veckan så gick jag in på Pocketstore och köpte två pockets. Tjuvlyssnat och Varför har män bröstvårtor. Jag kan varmt rekommendera båda två, men mitt hjärta klappar lite varmare för den förstnämnda. Snacka om att vi människor säger helt obegåvade saker ibland!

Nä nu ska jag göra en djupdykning o popcornskålen igen, och bara njuta av
att jag hittills inte blivit utkallad på jouren. (peppar peppar..)

fia. de där 23:e året satte nog sina spår i kroppen.

No comments yet.

Lämna ett svar