Att veta, kunna och förstå

Nio veckor har förlutit sen jag började plugga. Nio. Vart tog dom veckorna vägen? Det är helt otroligt hur snabbt man vänjer sig vid en ny vardag och accepterar att saker inte är som förut. Och vilken utveckling sen! På nio veckor har jag ett annat tankesätt kring tidningar, ser mer kritiskt på saker, är på god väg att lära mig konstens alla regler för skrivande. På den här korta tiden har jag lärt mig mer än på flera år! Vilken kick man får av att veta och kunna saker, och framför allt förstå saker. 

Varför har jag inte gjort det här tidigare?

Ännu en vecka går mot sitt slut, och på måndag är jag tillbaka igen för att suga åt mig ännu mer. Vi går ut starkt på måndagmorgon med ett besök på ett KF-sammanträde.

Nu styr jag kosan mot Luleå för en myshelg med bror, svägerska och man. Var evigheter sen jag såg min älskade bror så det ska bli riktigt kul! :D

Trevlig helg!  

No comments yet.

Lämna ett svar