Takt- och tekniklös

Här har det minsann varit skrivtorka några dagar! Det är ganska skönt att få en paus under helgen faktiskt. Vi sitter vid datorerna alldeles för ofta annars så man kan behöva ett brejk.

Har plöjt 40 längder á 25 meter på simhallen idag. En kilometer alltså. Det har fortfarande inte blivit roligare att simma sen jag slutade tävla. Det enda jag tänker på är vilket nummer jag är på i nedräkningen från 40. Blir lite enformigt att tyst för sig själv tänka ”25, 25, 25, 25, 25” en hel längd, och sen fortsätter eländet med ”26, 26, 26, 26”! Jag har helt tappat allt vad teknik heter, och efter ett tappert försök till en längd fjäril fick jag ge upp efter 2/3 och inse att takterna inte sitter i längre. Värdelöst.

Jag o Macke har varit hos min älskade bror i helgen. Vi har druckit öl, ätit god mat och spelat spel. :) Till Luleå ska jag i morgon igen på ett studiebesök på LKAB. Tjohej.

Nej här ska jag avrunda, ska försöka göra en tidig kväll ikväll.

No comments yet.

Lämna ett svar