Före, under, efter

Bilden till vänster är utgångsläget, bilden i mitten är tagen vecka 37 (ungefär två veckor innan förlossningen), bilden till höger är tagen idag, åtta dagar efter förlossningen. Livmodern drar sakta men säkert ihop sig, jag kan ha de flesta toppar jag hade innan jag blev gravid, men byxorna är det än någon centimeter kvar i linningen innan jag kan ha dem så att de sitter bekvämt.

Nu längtar jag verkligen efter att magmusklerna ska läka ihop så att jag kan börja träna bålen igen. Min rygg har tagit lite stryk av de sista månaderna med en riktigt tung mage. Jag är innerligt glad att jag var i den fysiskt goda form jag var när jag blev gravid. Jag är övertygad om att det bidragit till att jag klarat mig så lindrigt ifrån biverkningar såsom allvarliga foglossningar och annat kul. Lite krämpor hade jag, men som sagt – de var lindriga motför hur man kan ha det om man har otur.

IMG_7527.JPG

No comments yet.

Lämna ett svar