Träningsutmaning

Ibland är det allt bra härligt att vara lite impulsiv. Jag anmälde mig visst alldeles just till en åtta veckor lång träningsutmaning! I ett andetag hade jag skummat igenom vad det handlade om och snabbt som bara den fyllt i anmälningsformuläret medan jag fortfarande tyckte att det kändes som en bra idé. Det är det nog i och för sig, och både min form och min hälsa kommer nog tacka mig efteråt. Kanske till och med min bikini. 

Det innehåller både kost- och träningsprogram. Det är faktiskt första gången jag ska ändra på mitt matintag, tidigare har jag mest gått på känn. Jag är nämligen väldigt beroende av att få äta gott och känna mig mätt, så då rör jag hellre på mig ofta istället för att behöva tumma på vad jag vill äta. Ska bli inttessant att se hur det känns att tänka även på kosten! Borde ju rimligtvis ge snabbare resultat än vad det gjort förut. 

Utmaningen börjar den 28 mars, ska bli spännande! 

På tal om träning har jag hunnit med att gymma både måndag och tisdag den här veckan. Körde ben i måndags, och det kommer jag förmodligen att få sota för större delen av veckan. Det är livsfarligt att träna med Erica, vi får nästan alltid till riktigt fina pass! Fick mig dock en knäpp på näsan när jag skulle värma upp med lite löpning… Tänkte mig två kilometer men fick kapitulera efter en och en halv. Flåset, hallå?! Hoppas att träningsprogrammet innehåller en del cardio! 

No comments yet.

Lämna ett svar