Sömntuta

Sedan vi började ge Sune mjölkproteinfri ersättning har vi fått en helt ny bebis! Nog har han ju fortfarande sina griniga stunder, det är ju bara mänskligt, men skillnaden är slående. Alla utslag är borta, han har mindre gaser och är en allmänt nöjd liten kille. Allergologen vi fick träffa i Piteå ville att vi skulle prova ge honom vanlig ersättning för att se om symtomen kom tillbaka, och det har vi gjort under några dagar förra veckan med tydliga resultat: efter en halv dag hade vi fått tillbaka gaphalsen som inte kunde sova, inte bajsa och bara var ledsen. Stackars barn! 

Natten mot igår slog han nytt sömnrekord med råge. Han fick mat vid 22-tiden, somnade vid 23.30 och sex på morgonen vaknade jag och undrade om ungen fortfarande levde. Inte ett ljud på hela natten! Då hade han varit utan mat i åtta timmar och visade inga tecken på att han hade tänkt vakna. Helt galet! 

Idag har han sovit mest hela dagen med några vakna timmar på förmiddagen. Man blir ju rent av bortskämd av all lugn och ro! Sune sover alltid i sin egen säng, men på morgonkvisten brukar han få komma över i vår säng och ligga och tjollra. Då kan man ibland få en liten sovmorgon, eller så somnar han också, som i morse. :)

No comments yet.

Lämna ett svar