Tecken på välmående

När jag mår bra lagar jag mat och bakar, så är det bara. Medan jag mådde som sämst av giftstruman ville jag knappt vara i köket, det blev en hel del pyttipanna till både lunch och middag under den perioden. Tack och lov börjar livet kännas ganska bra igen. Jag känner igen mig själv, har mindre hjärtklappning och ångest och sover bättre. Än så länge fortfarande på insomningstabletter, inte varje natt men nästan, men det börjar vara dags att fasa ut dem. 

Ett par dagar har jag känt ett sug efter att vara kreativ i köket, så idag slog jag på stort och bakade saffransbullar! Första gången faktiskt, och Jesus så goda dom blev! Till middag svängde jag ihop hemmalagade vegetariska biffar med vitlöksyoughurt och ris. En riktigt lyckad dag i köket och ett säkert tecken på att saker går åt rätt håll.  

    
 

No comments yet.

Lämna ett svar