Suovas

Min hemgjorda älgsouvas gjorde ju som bekant succé, så pass att den tog slut nästan på en gång. I onsdags gjorde jag så en ny saltlag och nu en vecka senare var det dags att ta tag i rökningen. Gick ungefär som sist; hade svårigheter att få spånet att ryka längre än 20 minuter i stöten. Måste försöka komma på ett smidigare sätt så att man kan göra annat än vara hemma och passa grillen en hel dag. 

Så det är ungefär vad jag gjort idag. Stuckit min näsa i solen, underhållit Sune, haft kafferep med kamrat Gyllenberg. I morgon hoppas jag på en liten sovmorgon, det vill säga varje minut över halv sju… Lilleman har fått för sig att det är morgon så snart han slår upp ögonen, oavsett vad klockan är. Det har förmodligen en hel del att göra med att det blir ljust ute så himla tidigt nu. 

Och vet ni vad! På söndag har jag en tid för att tatuera mig! Det är ganska precis två år sen sist. (Mamma, det blir inget stort och inget skrikigt, du kan vara lugn! Jag tror till och med att du kan komma att tycka om den. Nån dag. ;)

No comments yet.

Lämna ett svar