Besvikelsen

Det har tagit ett par dagar att komma över besvikelsen från mätningen i lördags, därav inga kommentarer förrän nu. Haha! Tydligen är det så att dagarna innan man ska ha mens ser mätresultaten lite annorlunda ut, så en del kan man kanske skylla på det. Man kan helt plötsligt ha fått högre fettprocent, exempelvis. Det var givetvis ungefär den tiden i månaden… Jag hade visserligen gått ned i vikt och förlorat i fettprocent, men TAPPAT muskler! Det är ju rent åt helvette! 

Efter en del funderande har jag kommit fram till att det nog inte räcker att ”bara” köra tabata, jag måste nog blanda träningen med gym om jag inte ska förlora mer muskler. Egentligen är det kanske inte så konstigt, jag har ju gymmat i alla fall tre dagar i veckan innan jag började med träningsutmaningen. Man blir visserligen stark av tabata, men jag upplever inte att man bygger muskler av den. (Om man nu inte börjar om helt från noll, vill säga.)

Back to basics med andra ord. Har kört tre gympass från söndag till igår och den välbekanta träningsvärken gör sig påmind igen. Om fyra veckor ska det fan synas skillnad! 

   
 

No comments yet.

Lämna ett svar