Santa that’s my only wish this year

Går fortfarande i hårtankar. Som jag trivdes i min förlängning alltså! Tyvärr är det nog ingen bra idé att äventyra det lilla hår som blev kvar efter min sommar i Stockholm. Förmodligen var det en blandning mellan att vantrivas i en stor stad och en stor dos hemlängtan som fick mig att tappa går värre än en labrador.

Tänk vilka lyckliga människor det måste vara som kan ha håret i en hästsvans och göra skäl för namnet. Min svans är mer som en råttsvans. Inte mycket charmerande.

Jaha. Jag sätter min tilltro till B-vitaminer och har fått tips om ett naturläkemedel som finns på Apoteket mot håravfall. Så kul kan verkligheten vara. :)

20111226-205340.jpg

Hade för övrigt en helt galet rolig kväll igår. Juldansen på Lappis levererade som vanligt, och i år blev det cirka tre timmars dansande non stop. Det kändes i fötterna i morse. :)

No comments yet.

Lämna ett svar