Favorit i repris

Planerna inför nyår börjar ta form. Åtta personer blir vi, och vi har hyrt en av de fina villorna som står uppe på Galtis. Kommer att bli super, hoppas bara på klart väder, då kommer vi att kunna se hela Arjeplog och alla fyrverkerier som skjuts där vid tolvslaget. Kameran ska givetvis följa med i hopp om att kunna föreviga ögonblicket.

Annars börjar julen vara över. Småskönt tycker jag. Bara ett rafflande nyårsfirande kvar, och dagen till ära har jag fixat en favorit i repris på naglarna. Eller, på lösnaglarna skall tilläggas. Mina egna brakade en efter en innan jul så nu fuskar jag lite. Det blev den vita fadingen med glitter och några ljusrosa stenar. Passar till det mesta. Väldigt enkelt att göra själv för övrigt, hör av er med en kommentar så kan jag berätta hur man gör. Orkar dock inte göra en beskrivning ingen vill ja den. :)

20111229-003719.jpg

20111229-003725.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar