I eftermiddag tar jag helg!

Det firas med ny kavaj och ny topp. Har varit lite dålig på det där med fredagskjolen och fredagsslipsen på sistone, så i morse – trots att jag var dödstrött – rotade jag fram lite nya kläder ur garderoben och lade två minuter extra på smink och hår. Känns skönt nu när man sitter på redaktionen och är fredagsfin på en onsdag. Det här är väl hur man tänker att journalister borde se ut. Kavaj och sofistikerat. Men riktigt så glamorös är inte verkligheten, mina vänner. Man är oftast alldeles för stressad för att ha tid för att tänka på hur man ser ut. Men låtsas kan man ju alltid.

Jag börjar min ledighet i morgon med att köra till kusten för att förlusta mig i affärernas vårnyheter. Vår kommer det inte att vara här på ett bra tag till, men plusgraderna, takdroppet och spöregnet (??!) igår fick mig att hoppas på en kort plåga i år. Det är alltid som värst när snön ska bort. Jag hatar slask och skulle helst hålla mig inomhus tills gräsmattorna var gröna.

Så, ha en bra dag allihopa, för det ska jag ha! :)

20120328-091102.jpg

I eftermiddag tar jag helg!

5 Responses

 1. Fin som vanligt!
  Funderar dock på hejn med kusten, vilken av kuststäderna kommer du besöka? :)

  Charleene 28 mars, 2012 at 09:25 #
 2. Tack Challe. :) Jag har inte bestämt mig än, därför var jag lite kryptiskt. Lutar mot Luleå eller Skellefteå. Är du ledig i morgon eller?

  calajsa 28 mars, 2012 at 09:35 #
 3. Okay :) Nä inte ledig men börjar inte förrän kl 13. Men sen jobbar jag till 17, så tänket bara kolla av om det var till piteå du skulle :)

  Charleene 28 mars, 2012 at 09:40 #
 4. Du har alltid så fina kläder, vart handlar du? Inte Arjeplog va?

  Sara 28 mars, 2012 at 09:47 #
 5. Tack Sara – det jag har på mig idag är faktiskt till stor del köpt i Arvidsjaur! Både kavajen och linnet kommer från Mimmis boutique, jeansen är från Gina Tricot. Jag klär mig annars ganska mycket i H&M och saker jag kan hitta på nätet.

  calajsa 28 mars, 2012 at 10:39 #

Lämna ett svar