Gott nytt år! 

Ja vilket nyår! Hälften av sällskapet drattade dit i nån typ av magsjuka och fick vara uppe stora delar av nyårsnatten och kräkas. Kul start! Vi som klarade oss åt i alla fall en väldigt god middag och umgicks till på småtimmarna. Jag antar att det är så här en del högtider kommer att se ut i framtiden – febriga, snoriga, magsjuka och med andra diverse krämpor. Sånt är familjelivet! 

Nyårslöften då? Förutom att ha ett sportigt år är det lite magert med löften. Jag lovar nog mest saker som jag tror jag kommer att kunna hålla. Något Lidingölopp eller annat galet finns således inte med i bilden. Jag tänker dock bli bättre på att fota – att faktiskt ha med mig kameran och inte vara iPhone-bekväm och knäppa bilder med telefonen. Bra bilder är så otroligt värdefulla när man går tillbaka något år och vill minnas. 

Min nyårsoutfit. Älskar mönstret!   

No comments yet.

Lämna ett svar