Get ready for life as it should be

Tillfrisknad, nyduschad, sminkad o fräsch sitter jag nu här, luktar plommonros (eller snarare kokos) och funderar vad jag ska ge mig ut på för äventyr idag. Arvidsjaur kanske? Ja kan man tycka, men Micke som jag ska umgås me idag brukar inte vara så het på jauret.. vilket även brukar vara ett vanligt förekommande fenomen bland arjeplogsinvånarna.

Skulle behöva handla lite onödiga saker, äta palt på 21:an, handla mer onödiga saker samt en minidammsugare som macke vill ha. Tillbaka till alla problem katter medför. Kattsand ÖVERALLT! Å i vanliga fall är de väl jag som gör mesta delen av städningen i detta hushåll, men nu har jag satt ned hela foten och begärt lite avlastning. Det finns verkligen roligare saker att ägna sin lediga tid åt än att städa. Så sagt o gjort, macke vill nu ha en sån där elektrisk dammsugare som ska hänga i hallen som bara är att slita lös o dra igång när man vill använda den. Ja varför inte, alla sätt är ju bra utom dom dåliga har jag hört.

Vidare så har jag aldrig varit så här rastlös. Har ju legat insjuknad i diverse förkylningar med skumma symptom sedan tisdag natt förra veckan. Att ligga nästan en hel vecka sätter ju sina spår i kroppen, och med överskottsenergi som vilket annat dampbarn som helst så måste jag göra av med lite frustration över att ha varit ensam i tystnad allt för många dagar nu. Å hur gör man de i en lägenhet på 70 kvadrat när man inte får vara ute eller träna? Ja de vette gudarna.

fia.

No comments yet.

Lämna ett svar