Den som söker skall finna

Ända sedan förra sommarens renovering har våra köksfönster varit väldigt nakna. Jag har hittills liksom inte snubblat över något gardinalternativ som känts så där ”Yes, dom får det bli!” Senaste månaderna har jag mer och mer varit inne på någon typ av rullgardin eller något man kan dra ned en bit och justera efter hur mycket ljus man är sugen på att släppa in i söderläget. Men nja, nä. Inte det heller. Fönstren förblev kala. 

Till i lördags. Vi fick ett sällsynt infall och städade ur förrådet på övervåningen. Där, mitt bland allt bråte, fann vi träpersiennerna som tidigare satt i fönstren där uppe, men som efter renoveringen av övervåningen fått stå i skamvrån för att de inte längre passar till den övriga stilen. Det är förvisso mest teak-färgat trä som finns i köket, men eken i persiennerna är lite mörkare och måtten stämde precis! Satte den där pricken över i som jag så länge letat efter. 

Ibland finns lösningen närmare till hands än man tror! ;)

Den som söker skall finna

One Response

  1. Ja närmare och ibland stannar den längre än man kan ana. Haft mina träpersienner nu i typ17 år och om man fixar lite annan ”runtomdeko” passar dom egentligen alltid. Snyggt blev det i alla fall.
    Förresten tavk för sista receptet, ska absolut prova nu när bröllopet och allt är över.
    Ha det bra så länge och sköt om er.
    Lisa

    Lisa 24 april, 2017 at 20:47 #

Lämna ett svar