Arjeplog den 10 september 2015

En rakt igenom bra dag, kanske den bästa på hela sommaren. En sån där dag när skogen står i brand i höstfärger, luften är hög och klar och världen för ens fötter. Har hunnit med så mycket att det känns som två dagar! 

Först öppna förskolan. Sune tar för sig mer och är mindre försiktig och blyg. Vår sociala träning går framåt! Sen blev det promenad hem för lunch och för att fylla på termosen med kaffe. Det blev en lång promenad, förmodligen uppemot en mil, med pitstop på en brygga medan Sune sov. Andrum. En bättre kopp kaffe. 

Vi beställde pizza till middag och tog Bella ut för en sista tur på Hornavan innan vinterförvaringen. Inte en krusning. Det följdes av gräsklippning och trädgårdsarbete. Jag har energi för tio, men snart ska det nog rådas bot på. Min läkare tror att jag har hypertyreos, en överaktiv sköldkörtel som gör att kroppen går på högvarv. Har nog aldrig varit så effektiv i hela mitt liv! Men otäckt samtidigt. Jag luras ju att tro att jag är pigg medan kroppen i själva verket tar ganska mycket stryk. Sover som en kratta och känner mig allmänt rastlös. Hoppas på en remiss till Sunderbyn inom kort så vi kan få ordning å reda på mig igen! 

Arjeplog från en av sina många fina sidor. Som ett vykort! 

   
    
    
 

No comments yet.

Lämna ett svar