10 fucking kilon!

Det är så härligt belönande det här med gymträning. Snacka om framgång som går att ta på, framför allt om man har någorlunda bra minne och kan komma ihåg vilka vikter man en gång började träna med. Känslan när man byter upp sig, den är magisk! 

Internationella kvinnodagen till ära passade jag på att göra något som många, mindre lyckligt lottade kvinnor, aldrig ens skulle kunna drömma om. Jag drog på mig mina träningskläder och åkte på gymmet. Det gick dessutom riktigt, riktigt bra! Jag kände mig stark och full av energi. Jag kände mig så stark att jag gav mig på tio kilo i benspark! Det har varit lite av ett mål sen jag började gymträna. Då, alldeles i början, orkade jag knappt göra bensparken utan vikter, idag körde jag 10 kilon på vardera ben – 8 reps x 3! Och det var efter jag kört ett helt set på 7,5 kilo! Wtf! 

Jag hoppas på en ursinnig träningsvärk som kvitto på mina prestationer ikväll. Heja mig! 

No comments yet.

Lämna ett svar