What goes around

What goes around comes around. En smärtsam påminnelse till oss alla om det där karmakontot som kräver ständigt underhåll för att inte bita oss i svansen.

Mår prima ballerina idag. Min hinka-vatten-till-jag-storknar-och-sedan-belöna-mig-själv-med-en-öl-som-jag-ändå-inte-orkar-taktiken fungerar tydligen. Lite för bra dessutom. Det blev några toalettbesök för många i går kväll. Urinblåsan pallar visst inte hur mycket vatten som helst. :)

Julbordet var jättetrevligt och jag är mer än nöjd med mina nya arbetskollegor. Det här kommer att bli en super-smashing-great vinter, det känner jag på mig.

Okej, nu något i magen och sedan innebandy.

Ps. Jag är egentligen inte sådär långhårig som på bilden med nya klänningen. Men det kanske ni redan visste. Det är äkta fusk. Jag kan nog bara drömma om att en dag få ha en sån där yvig man. Ds.

No comments yet.

Lämna ett svar