What a day!

När man vaknar på morgonen, efter jag-minns-inte-hur-många dagar i rad av en grå himmel, och naturen som av ett svep med ett trollspö förvandlats till ett sagolikt vinterland med rimfrost överallt. Fan vad jag älskar att bo här uppe sådana dagar. Och hur jag älskar att ha ett sånt jobb som jag har sådana dagar!

Jag började min arbetsdag med att åka skoter mitt i den där idylliska målningen. Solen hade kämpat sig ovanför horisonten och världen fullkomligen badade i allt sprakade och gnistrade. Vilken storstad som helst kan ta sig i brasan! Det finns inga kaféer, gågator, sevärdheter, esplanader eller affärer i världen som kan mäta sig den upplevelsen.

Total frihet. Tystnad. Äkthet. Fullkomlig visuell tillfredställelse.

Där mitt ute på sjön träffade jag bland annat den här killen. Han klagade inte heller.

IMG_6398.JPG

No comments yet.

Lämna ett svar