Uppe med tuppen

Man hinner med mycket om man vaknar tidigt, visst är det så man säger? ;) Det stämmer i alla fall. Det blev, högst ofrivilligt, morgon redan 05.30 här hemma, och bakom det låg förstås Sunemannen. Den kavatingen. Sedan dess har vi hunnit med inskolningen på dagis, lunch, en sväng till Arvidsjaur för att serva bilen, lite jobb, middag, fingerfärg, bad, sagostund x 2, diskning, plocka ihop leksakerna, natta Sune, duscha, avslappningsband och nu slutligen lite blogg. Man blir ju hel matt av att bara läsa listan! 

Fingerfärgen är lite kul när man tänker på det. Jag försöker verkligen att inte föra över mina issues på Sune. Typ som att vara kladdig om fingrarna – jag förfäras av bara tanken och så har det varit så länge jag kan minnas och lite till. Bara tanken på fingerfärg gör mig svettig, så jag gjorde som alla förståndiga mammor skulle ha gjort – köpte fyra färger och åkte hem och presenterade entusiastiskt idén för min son. 

Det gick väl sådär. Sune var naken sånär som på blöjan och tittade skeptiskt på när svettig mamma skulle föregå med gott exempel. Bilden är med andra ord inte särskilt rättvisande, han ler för att han tappade locket på golvet och det sprutade färg på mattan, golvet och möblerna runt omkring. Konstverket har mamma gjort. Pricken på näsan och färgen på magen likaså. Inte uppskattat. 

I morgon är en ny dag! 

No comments yet.

Lämna ett svar