Squared VS almond

Jag var extremt skeptisk till en början till spetsiga naglar, tyckte det såg ut som klor och tänkte att jag skulle köra på mina kantiga tippar för evigt. Men efter att ha lagt ifrån mig fördomarna och gett mandelformen en chans är jag fast. Om man jämför bilder på mina händer med de olika formerna tycker jag att mina händer ser vackrare ut med de spetsiga naglarna. Liksom lite mer feminina.

Fler plus:
– Är mer hållbara och går inte sönder lika lätt om man stöter in i saker.
– Man kan ha längre naglar än när de är kantiga längst ut, känslan blir att de är kortare än vad de egentligen är.
– Man blir en ännu bättre ryggkliare. :)

20140422-214111.jpg

Om du också blir sugen på att testa fila dina naglar så här hittade jag en mycket pedagogisk illustration på Google. Bara sätta igång och fila! Kom bara ihåg att om du ska fila ned en förlängning kan det vara bra att klippa den lite längre än vad slutresultatet ska bli, jag upplever att det går ganska mycket längd på nageln innan man fått till den perfekta formen. Då är det bättre att ha lite material till godo, så att säga. Ett annat tips är att klippa bort en bit på sidorna med en vanlig nagelknipsare, då sparar du en del tid.

20140422-214307.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar