Räddaren i nöden

Liten, anspråkslös, vit tvål eller tvålen av alla tvålar? Denna menlösa kloss fick jag från amelia förra sommaren, och har sedan dess blivit liggande i en korg där allt annat typiskt bra-att-ha hamnar.

Jag har haft grava problem med min hy i ansiktet hela sommaren. Jag som knappt fått klämma en egen finne i hela mitt liv har invaderats av röda, svullna och onda bölder i pannan, helt omöjliga att bli av med… (Eller hur. Ni förstår varthän det barkar.)

… tills jag grävde fram tvålen och gav den en chans. Hade ju provat allt annat redan. Och tro det eller ej, på tre dagar har situationen i min panna nästan helt försvunnit! Jag trodde knappt mina ögon morgonen efter jag använt den. Redan då kunde jag se skillnad.

Och jag som inte tror på Proactive egentligen. Allt som låter för bra för att vara sant är för förmodligen det också. Bra tummått att gå efter när man blir osäker, gäller dock inte i det här fallet.

Eftersom jag fått den har jag ingen aning om vad en sådan här kostar, jag får alltså inte betalt för att göra reklam, ville bara förtydliga detta med anledning av ett avsnitt jag såg av Plus härom veckan. Bloggare köps av företag och ombeds att skriva bra om en vara utan att nämna att man är sponsrad. Så är det inte i mitt fall. Mitt fall är stjärnklart, så som min panna.

20120910-183929.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar