Omdöme Isadoras mineralsmink

20120925-192208.jpg

Mineral foundation powder, 8g

Lovar:
Mjuk lättviktsfoundation som smälter på hyn, jämnar ut huden och gör den silkeslen. Borsta på med Mineral Foundation Powder Kabuki Brush för ett naturligt och hållbart resultat. Applicera flera lager för ett mer täckande resultat. Mikropulveriserade mineraler som täcker som en foundation men är lika silkeslen som ett puder. Passar alla hudtyper. 100% mineraler. Oparfymerat. Kliniskt testat.

Pris i butik: 160 kronor. (Finns bland annat på Kicks och lyko.se)

Omdöme: CCCCC (två av fem)
Jag gör som anvisningarna säger; arbetar in pudret i kabukiborsten och kör. Jag som brukar ha ganska felfri hy var för dagarna ganska flammig på kinderna och önskade att täcka detta. Försökte med lager-på-lager-metoden, dessvärre med ett resultat som gjorde mig besviken. Jag hade kanske kunnat täcka det röda, men då hade det inte varit mycket kvar av produkten. Testade även med primer men med ungefär samma resultat. Känns inte särskilt dryg, men jag kommer att använda den som ett puder där produkten bättre kommer till sin rätt.

 

Mineral Compact Powder, 10g

Lovar:
Lägger sig som en skir slöja över hyn och ger en perfekt finish!
– Silkesmjukt kompaktpuder med rena mineraler som jämnar ut huden och ger en naturlig lyster
– Finns även som Bronzer
– Innehåller även bindemedel
– För alla hudtyper
Oparfymerat. Kliniskt testat.

Pris i butik: 145 kronor.

Omdöme: CCCCC
Så där ja! Pudret hela dagen, check! Jag har ganska torr hy i grunden, men får feta partier i pannan och glansiga ögonlock. Pudret fungerar till både och, och bäst av allt – håller hela dagen. Nog är jag lite av en tjej-tjej alltid, men att bära med mig sminket när jag är ute på fältet? Nix. Där går gränsen. Känns trevligt att veta att det är mineraler man applicerar, om man nu ändå måste använda puder kan man lika gärna köpa detta istället för ett ”vanligt”. Supermjuk appliceringspad.


Mineral blush powder, 3g

Lovar:
Ger kinderna en fräscht rosig look med 100% mineraler!
– Mineralrouge med koncentrerad pigmentering – en liten mängd räcker mycket långt
– För alla hudtyper
• Applicera med Mineral Blush Powder Brush
Oparfymerat. Kliniskt testat.

Pris i butik: 145 kronor.

Omdöme: CCCCC
Jag fick hem ett rouge i färgen Raspberry dream, och namnet gör verkligen produkten rättvisa. Mina kinder ser ut som söta solmogna hallon, lite som höstkylans första bett. Otroligt vacker färg och mer lättarbetad än vad jag hade föreställt mig. Jag får alltid lite panik av produkter som säger sig ha koncentrerad pigmentering, och visst är den koncentrerad, men inte så att den blir svårarbetad för en halvrookie som mig själv. Ett minus: håller inte hela dagen och måste bättras på för att inte tappa den där intensiteten man hade direkt på morgonen. Helt okej produkt för det priset, men jag använder hellre min egen rougeborste. Isadoras kändes för gles.

 

20120925-192512.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar