Ny header!

Det var väl på tiden! Det fina fotot har Veronica Fjellström tagit, och jag tyckte att det passade sig med en lite busigare bild.

Julen har varit den bästa på länge. Hela familjen samlades hos min moster i Arjeplog och det blev kramkalas. Det finns så många anledningar att vara tacksam för det man har att man egentligen borde skämmas för att man inte tänker oftare på det. Veckan som passerat sedan vi kom hem från Thailand har varit omtumlande, och jag går mest och längtar efter en grå och tråkig vardag där det egentligen inte händer så mycket.

Hur som helst, slut på att vara kryptisk. Det var juldansen igår här i Arvidsjaur, och som vanligt vaknar man inte dagen efter och är besviken. Jag hade så roligt! Just juldagen toppar alla utekvällar på hela året, och jag längtar redan till nästa år. Vilka fantastiska vänner man har! Det finns inget som är roligare än att omge sig med människor som man verkligen älskar, och känner att det är ömsesidigt. Och som vi dansade igår! Fyra timmar i sträck. Känns i kroppen idag. Kanske dags att ta tag i den där beach 2014-kroppen snart? :)

No comments yet.

Lämna ett svar