Nude skin

634 Nude Skin från Isadora är, mig veterligen, ingen nykomling. Jag tror till och med att jag köpt den någon gång tidigare och ratat den för att jag varit för solbränd för nyansen. Nu passade den i alla fall jättebra, och även om jag till en början var lite tveksam, tog det mig ungefär en dag att vända helt och hållet till att älska det. Det är stilfullt och sobert. Ja, rent av vackert! Jag gillar hur anspråkslöst det är och att det passar till precis allt man sätter på sig.

Tyvärr kräver mitt exemplar av Nude Skin lite jobb för att bli perfekt. Första lagret åker på utan problem, men när det är dags för andra vill det gärna valla sig lite och känns plötsligt ganska tjockt och otympligt. Med mycket färg på penseln går det i alla fall, och om jag inte glömt att ta med mig topplacket till stugan hade alla synder varit förlåtna.

20140415-205240.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar