Medan du sov

Medan du sov hade jag tänkt äta frukost, sminka mig och klä på mig. Kanske brygga en kaffekopp och avnjuta den till senaste nyheterna från Ekot. Medan du sov skulle jag också ha behövt packa lite, vårt hus kommer stå tomt i en vecka och med tanke på alla inbrott som varit på sistone vill vi inte lämna huset åt sitt öde. Alla påsar och grejer behöver bäras upp till bilen, gärna innan lunch så att det är klart innan Macke kommer hem för att äta. Medan du sov hade jag också tänkt hinna med ett besök hos frissan för en välbehövlig genomgång av mitt slitna barr.

Vad gör vi istället? Jo, du sover, men ovanpå mig och blir ledsen så snart jag ens tänker tanken på att resa mig upp.

Lilla kotten lär sin mamma hur man skyndar långsamt. <3 (null)

Medan du sov

One Response

  1. Ha ha ha, hade han legat snällt i sin säng och sussat hade du troligtvis legat bredvid och tittat pa honom…
    Liebe Grüße
    Lisa

    Lisa 4 februari, 2015 at 14:01 #

Lämna ett svar