Maybelline clear stick

Som jag berättat tidigare så går det att göra en del riktigt fina budgetkap i Thailand. Inte minst när det kommer till smink och andra skönhetsprodukter. Dyra ansiktskrämer går får mindre än halva priset där jämfört med hemma, ett himmelrike för mig med andra ord. :)

Precis innan vi åkte hem hittade jag denna lilla sak. Kostade 40 svenska kronor och jag tyckte den såg intressant ut så jag gav den en chans. Hur gick det då? Ja, över förväntan faktiskt. I och med att min hudfärg var drastiskt brunare när jag köpte den så kunde jag ju inte testa stiftet för att se så att det skulle passa, men vis av tidigare erfarenhet vet jag att jag går mot blekaste blek innan vintern är över. Jackpott! Efter inte mer än tre veckor hemma i kylan så passar färgen 02 Natural helt ypperligt.

Hur är den då? Skitbra, kort och gott! Eftersom jag dras med mörka ringar under ögonen kan jag inte leva utan en bra concealer. Denna går från stiftform till en fin, tunn och pudrig produkt i ett nafs och täcker bra. Fråga mig inte hur det går till. Två nackdelar dock:

1. För torr för att använda direkt på min fnasiga hud. Kräver en grund med hudkräm före.
2. Stiftformen. Även om bakterier inte syns, så finns dom uppenbarligen. Inte helt lyckat att gnugga ett helt stift i ansiktet.

Jag kan dock bortse från att den är torr när jag ändå alltid smörjer in ansiktet innan jag sminkar mig, så tummen upp för denna!

20130107-110815.jpg

 

 

No comments yet.

Lämna ett svar