Lyfta, tajta, forma

Tillbaka i träningskläderna efter ett ganska långt uppehåll. Förkylningar som avlöst varandra, innan det giftstruma och semester. Har i och för sig hunnit med nått gympass lite här och där utimellan, mest ben, men inget som kan räknas som något seriöst försök att komma i form. Som bekant blir ju träningen som allra bäst och ger resultat när man har kontinuitet och rutiner. Jag är ju mer en träna-hela-vintern-och-bli-lat-på-sommaren-typ av tjej. Man måste helt enkelt hitta på något att göra när det är som mörkast och kallast för att behålla förståndet. 

Jag skulle väl i och för sig kanske ha mest att vinna på att köra cardio nu,  men förbränningen ökar ju i takt med att man får mer muskelmassa i kroppen, så jag tänkte att jag skulle börja med något som jag tycker är roligt. Konditionspassen får jag smyga in när jag minst anar det, då slipper jag momentet där jag går och gruvar mig.  Har dock blivit en del promenerande med vagnen sista veckorna, en bra start! 

En gammal gymräv använde så himla klyschiga ord på vad vi tjejer gör där nere i gymmet, när han kom med tips på bra övningar – lyfta, tajta, forma – så jag antar att det är vad jag kommer att ägna mig åt de kommande månaderna! ;)

  

No comments yet.

Lämna ett svar