Loppis

Alltså. Det här med loppis. Ett paradis för oss som föredrar en lite blandad inredning med känsla och patina. Det är lika spännande varje gång; kanske hittar man den där perfekta prylen som man inte visste man behövde förrän man ser den, eller så kammar man helt noll och tänker bättre lycka nästa gång. 

Mycket av de mest älskade prylarna vi har här hemma har jag fyndat på just loppisar. Jag är så glad att jag och Macke har samma smak, det underlättar verkligen vid sådana inköp. I veckan har jag hittat en gammal gungstol (äntligen!), en resväska, mässingsljusstakar, gamla ramar, glasburkar och lite annat smått och gott. Till en spottstyver och med en extra skön magkänsla när man vet att man bidrar till en bättre miljö och sånt. 

På bilderna ser ni teakskänken som vi haft ett tag. På den står resväskan jag köpte i veckan och jordgloben som Macke hittade på vinden. Nästa bild är på gamla foton som jag satt i jättefina metallramar som jag också fyndat på loppis genom åren. De bilderna ska så småning om upp på väggen!  Tredje bilden är mässingsljusstakarna som jag köpt på olika loppisar men som passade fint ihop. 

    

 

No comments yet.

Lämna ett svar