Journalist på heltid

Ja, det blir ju inte alltid som man tänkt sig, och ibland blir det nästan som man tänkt sig fast men en twist. En av journalisterna i Arvidsjaur har sagt upp sig och jag får gå upp i tid för åtminstone sex månader framöver. Halvtid i Arjeplog, halvtid i Arvidsjaur. Egentligen är det ju heltid jag velat ha hela tiden, men att ringa till Revi och meddela att jag inte kunde ta säsongsjobbet som receptionist hör inte till ett av mina stoltaste ögonblick. Nog för att jag är van att jobba mycket under vintrarna, men 200 procent.. nja. Det fick till och med jag inse att det inte skulle fungera.

Som tur var är Håkan en hyvens kille och tog det bra. Så nu kan jag alltså med glatt och halvgott samvete berätta att jag från och med mitten av januari kommer att börja jobba som  journalist på heltid. Helt surrealistiskt. Det, mina vänner, hade jag aldrig trott för ett år sedan.

I morgon är jag ledig och morgonen börjar med en ridtur med Jessica. Sen, om inget annat jättekul dyker upp hade jag tänkt hitta på något med mina naglar. Bilder kommer.

Puss och sånt.

Journalist på heltid

One Response

  1. Grattis!!!

    Alex 14 december, 2011 at 21:22 #

Lämna ett svar