Jag var roligare förr

Sitter och läser igenom ett gäng gamla blogginlägg som jag skrev för sex år sen. Det är så lustigt, en del av mig vet ju att det är jag som tänkt allt det där, upplevt, tyckt osv. En annan del av mig tycker att det känns som att läsa om en främlings liv. Sammantaget kan jag snabbt konstatera att jag var betydligt roligare förr! Jag släppte sargen när jag bloggade, berättade massvis med triviala saker om vad som hände om dagarna, och gjorde det med glimten i ögat. Sen jag började jobba som journalist (och blev äldre) började jag välja vad jag delar med mig av med större omsorg. Jag använder också ett vuxnare språk idag än vad jag gjorde då. Jag var underfundig och sprallig och lät det skina igenom när jag skrev. 

Och jag tänker att jag kanske borde snegla på den jag var, eller kanske fortfarande är, och släppa sargen lite oftare! 

No comments yet.

Lämna ett svar