Jag tänder ett ljus i advent

Det vackraste stället på jorden behöver man inte resa långt för att hitta. Bara en mil utanför Arjeplog! :) Här är det minsann riktig vinter och 20 grader kallt. PRECIS som jag vill ha det den här årstiden!

Jag och gubben slog slag i saken och slet fram allt julpynt igår, inklusive julgranen. Så på Drottninggatan är det nu full jul och stämningen är helt fantastiskt mysig. Vi har även hunnit med att trilla våra egna köttbullar och göra vår egen skinka. MMMMM.

Det är med gråten i halsen som jag lämnar Arjeplog för ett snöfritt Kalix.

  

Jag tänder ett ljus i advent

One Response

  1. Jag tror att andra webbplats ägare bör ta denna webbplats som en modell, mycket rent och bra användarvänlig stil och design, än mindre innehållet. Du är en expert i detta ämne!

    NEX-5N 17 november, 2011 at 17:28 #

Lämna ett svar