Jag är fanimej bitter

Här får man ledigt en fredag och kan inte åka kollektivt på torsdagkväll för att sista bussen går 14.30. Det är så jävla värdelöst! Hur motiverar man att alla bör åka kollektivt när busstiderna är lika glesa som tandraderna hos en snål gammlapp? (jag vet, jag har fördomar.) Dessutom kostar det ungefär lika mycket att åka buss som att köra bil själv hela vägen. Om man inte åker på barnbiljett. Som jag definitivt inte gör. Ibland.

Så jag får helt enkelt bida min tid, åka på gymmet, duscha, deppa över att inte få sova hemma, stiga upp före FAN i morgonbitti och stappla på bussen 06.15. Jag är fanimej bitter och jag har ALL rätt att vara det. Vart klagar man på det glesa busslinjenätet mån tro? Det är tammefan det bästa man kan göra när man är bitter. Att klaga. Okej, man kanske inte kan ringa dit om man är bitter på skötseln av kommunens trädgårdar, men ni fattar galoppen.

  

No comments yet.

Lämna ett svar