I skötväskan:

Låg och funderade om det kanske var dags att börja se sig om efter nån typ av skötväska. Föreställde mig först ungefär vad man skulle kunna behöva rymma; typ några blöjor, tvättlappar/våtservetter, salva (?), nappflaska, ett ombyte och eventuellt käk beroende på hur länge man ska vara ute. Låter väl rimligt? Sen googlade jag. Herre min jävla Jesus! Man kan ju inte annat än beundra dessa mammor/pappor som dagligen släpar med sig en etta med kokvrå när de går längre än hundra meter utanför dörren.

Och bara för att jag nu gör mig lite lustig över detta kommer det förmodligen sluta med att jag också hamnar där – i packträsket. Icke desto mindre roligt, dock! Hittade ett bra exempel på en lista som en mamma skrivit över vad hon alltid har med sig. Nedanför listan var det dessutom uppräknat tre-fyra olika barnmatsburkar, skedar, skålar och andra bra-att-ha-prylar om du plötsligt känner för att bjuda på en regelrätt trerätters i lekparken. Och paraply. Sittunderlag. Det var visst också viktigt.

IMG_6642.PNG

Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur komplicerat det måste vara att vara förälder. Lite orolig blir man ju när tanken på att Sune inte kommer med en bruksanvisning slår en. Men man lär sig väl av misstagen, antar jag. Något säger mig att jag kommer att vara världens sämsta mamma till en början, jag är nämligen inte så bra på att packa…

Är inte säker på att jag vill veta vad som lett fram till ovan nämnda mammas katastrofkit. ;)

No comments yet.

Lämna ett svar