Heja mig!

Natten till idag tog jag tydligen igen en del sömn. Efter jag jobbat färdigt för kvällen åkte jag hem, tog en dusch och borstade tänderna. Klockan var inte mer än 21.45 när jag la mig under täcket. Cirka 15 minuter senare sov fru Abrahamsson. (Har väl inte hänt sedan någon gång i slutet på 90-talet!) 8.00 i morse ringde klockan, timmarna däremellan minns jag inte mycket av annat än att jag var upp på toa vid fyrasnåret. Tio välbehövda timmar med John Blund gjorde hela skillnaden. Varit så mycket piggare idag jämfört med de senaste dagarna. Efter middagen kände jag mig till och med så fräck att jag vågade mig iväg till gymmet! Det fick bli ett blandpass, men fokus låg på rumpa och bål.

Fixar inte riktigt alla övningar jag brukar göra. Det drar och sliter i magen när jag kör squats, exempelvis. Ett set tjurade jag mig ändå igenom. Låga vikter, fler reps. Men vart tog flåset vägen?? Benträning är ju som bekant ganska påfrestande, och jag fick stanna upp och vila ibland för att andningen inte riktigt hängde med.

Tyckte ändå jag fick till ett helt okej pass med tanke på omständigheterna. Det kommer med största sannolikhet att kännas ett par dagar framöver. :)

Heja mig!

IMG_5490.JPG

No comments yet.

Lämna ett svar