Hattenbacken

Har nyligen kittat upp mig med såväl nya kompressionstights som nya löparskor. Ett ytterst strategiskt drag från fru Abrahamssons sida; det blir ju alltid lite roligare att träna när man har nya grejer! ;)

Fick till ett kortare intervallpass igår, och idag kom jag på idén att promenera uppför backen till Silverhatten. Men drrrrrrraaaa mig baklänges så helvetes jobbigt som det var! Jag tog med mig Sune i vagnen och sprang intervaller hemifrån och till just innan backen börjar, sen började jag gå. Och gå. Och gå. Runkeeper tycker inte att det tog lika lång tid som det kändes, men en sak är i alla fall säker – det där ska jag göra om fler gånger. Kul att se om man kan göra något åt tiden också, nu när jag har något att jämföra med! Vet inte riktigt vad barnvagnen väger, men den kändes tung där på slutet! 

Försöker vara försiktig med mina smalben, ni vet jag har ju haft stora problem med dem när jag sprungit tidigare, så jag kör kortare pass löpning och längre promenader. Nån gång måste ju flåset komma!  

 

No comments yet.

Lämna ett svar