Got 2b

Innan vi börjar vill jag bara poängtera ännu en gång: när jag skriver om produkter som jag hissar eller dissar är det INTE köpta inlägg. Jag får alltså inget betalt för att skriva bra om produkterna och köper dem själv precis som alla andra. Undantaget är nagellack från Isadora och Depend som de skickar till mig för att jag ska göra olika nailart-kreationer. Bara så vi är på det klara med detta. Jag gör ingen smygreklam och vill inte föra någon bakom ljuset. Och med det sagt:

Schwarzkopf Got 2b Rockin’ it hör till en av skönhetsprodukterna i mitt badrumsskåp som jag skulle sakna omgående om den skulle försvinna. Jag har ganska torrt hår i topparna och en hårbotten som tenderar att bli fet ganska fort efter tvätt. Så, att tvätta oftare är ingen ultimat lösning för min del. Räddaren i nöden – torrschampo!

Got 2b Rockin’ it är ett lätt puder i sprayform som man sprutar in i hårbotten, låter det torka och sedan kammar eller borstar ur. Till skillnad från exempelvis Reference torrschampo ger det ingen extra volym och gör inte håret strävt, bara mindre fett. Ett minus är den ganska intensiva citrusdoften, men den försvinner efter ett tag. Det är en nackdel jag är villig att leva med om jag klarar mig en eller till och med två extra dagar från att tvätta håret. Finns dessutom på vanliga matvarubutiker för ett överkomligt pris.

Testa också Batiste, finns bland annat på H&M och Åhléns för en spottstyver och doftar himmelskt. Skulle nog köra med det om det gick att få tag på här.

20120916-214239.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar