Fel dag för lång löptur

Försökte peppa upp mig så gott det gick inför löpningen, men jag har av någon anledning bara gått på halvfart idag. Inget har hjälpt. Fyra kilometer lyckades jag skrapa ihop, men det var på en lägre fart än sist och ordet ”skrapa” använde jag ytterst medvetet..

Trots att jag tycker att jag misslyckats lite med mitt mål och att det går väldigt långsamt framåt, har Sofia rätt i en sak; vi springer faktiskt i 25 minuter utan att stanna för att hämta andan en endaste gång. Det borde räknas som något.

Nya tag nästa gång.

Blev bara helt naturliga naglar idag.

20111214-224518.jpg

Fel dag för lång löptur

One Response

  1. Allt är bättre än inget! Allt mer än inget är bonus! Så tänker alltid jag när man inte orkade det man tänkte, för så är det ju.

    Lotta 16 december, 2011 at 09:02 #

Lämna ett svar