Favorit nr 2

Nya favorittröjan från Only. Testade den för ett tag sen, men det var visst inte förrän jag gav den en andra chans som jag fastnade för den. Så kan det också vara ibland! Köpte för övrigt nytt mineralpuder igår. Tru match minerals. Lite på vinst och förlust när det är svårt att se vilken färg man ska ha. Det blev en minst sagt lyckad chansning! Är supernöjd och faktiskt lite imponerad av resultatet. På bilden har jag bara använt lite concealer under ögonen, resten är mineralpudrets magi.

Tillbaka i nyhetsrapporteringens hetluft, idag är det samhällsrapportering när den är som mest känsloväckande som gäller. Och jag trivs. Inte för att jag gillar negativa och hemska nyheter, men för att jag föredrar att skriva om viktiga saker – saker som kan göra skillnad mellan liv och död – och känna att jag bidrar till något större genom att belysa problem.

20120515-095125.jpg

Favorit nr 2

2 Responses

  1. I´ve got one of those. Det är toppen!

    Sofia Grödén 15 maj, 2012 at 17:59 #
  2. Visst är dom! :D

    calajsa 16 maj, 2012 at 15:43 #

Lämna ett svar