Family

Jag minns knappt sist hela min familj var samlad utan min och brorsans respektive. Ikväll har vi suttit bara vi fyra, precis som vi gjorde förr, runt köksbordet och bara umgåtts. Så mysigt! Jag önskar att vi bodde närmare varandra och kunde göra det oftare. Inte för att våra sambos på något vis ställer till det eller förstör, men det är ändå något speciellt med att bara vara vi fyra.

Lite underligt är det ändå. Sist både jag och brorsan bodde hemma var jag runt 14 år. En riktig lillasyster. Rollerna ser lite annorlunda ut idag; vi är lika vuxna som mamma och pappa, har fasta jobb, letar hus och tänker allmänt vuxet. Åtminstone större delen av tiden.

Vart var jag medan allt det här hände, kan man ju fundera. Men å andra sidan, jag skaffade Konsumkort när jag var 16, gick med i facket i ungefär samma veva som jag jobbade extra varje helg. Varvade dock med dåligt hembränt när det väl brakade iväg mot fest, som för att väga upp mitt tidiga åldrande. Inte konstigt att man plötsligt sitter här med vuxenpoäng upp över öronen och undrar vart tiden tog vägen. :)

No comments yet.

Lämna ett svar