Det kanske är placebo?

Jag tycker mig ha hört att det här med att man ska äta B-vitaminer för att få fint hår och fina naglar är skitsnack. En myt, precis som att man skulle kunna bota cancer med oregano.Det har jag visserligen inte läst någonstans, men ni fattar vart jag vill komma.

Då undrar jag; är jag ett fall för placebo? Jag började äta mina B-vitaminer för några veckor sedan av rädsla för att bli flintskallig. Det har varit en skräckupplevelse att duscha senaste halvåret, och nog tycker jag mig känna att mitt redan så tunna och fina hår har blivit ännu glesare. Det formligen rasar hår från huvudet. :/

Nå, håravfallet har jag inte märkt någon större förbättring på. Jag löser fortfarande ganska mycket hår, men mina naglar är betydligt bättre. Märkligt sammanträffande, placebo eller fungerar det verkligen?

You tell me!

Det kanske är placebo?

One Response

  1. Placebo, eller fungerar i verkligheten…same same. Vilket sätt det funkar på är ju lite skit samma, fina naglar är ju verkligheten :)

    Lotta 7 december, 2011 at 18:14 #

Lämna ett svar