China glaze Pool party

Jag har aldrig varit någon direkt sucker för neonlack, men när jag såg China Glaze Pool Party blev jag helt tagen. Pang, boom, smack! Ett mer galet rosa lack går fasen inte att gräva upp – klart att jag ska ha det i min samling! Igår bestämde jag mig för att köra på korta naglar ett tag, och vad kan då passa bättre än att liva upp de korta liven med chockrosa? Jag är mer för att pyssla och figurmåla när jag har långa naglar, därför passar jag på att måla hela nageln i samma färg när de är korta.

Tyvärr klarar inte kameran av att fånga det galna på bild, men jag lovar er – om inte det här är chockrosa så är det i alla fall så nära man kan komma. Och som vanligt med neoner torkar dem till en ganska matt och tillintetsägande yta, så glöm inte topplacket för den där extra poppande effekten. :)

 

20120703-131702.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar