Calajsa testar Mary Kay

Detta mytomspunna märke, vad går det för egentligen? Jag har funderat många gånger på att köpa mig en produkt för att testa, men priserna har avskräckt mig och jag har uppenbarligen kunnat leva nästan 28 år utan Mary Kay. Men nu är det dags.

Det här är ett produkttest av satinhands som jag fått av morfars sambo, och den är bra, men inte mindblowing. Sjunker in snabbt i huden, doftar inget eftersom den är parfymfri och känns inte kladdig efteråt. Men jag lyckas ändå inte komma ifrån känslan av att jag råkat ta en primer istället för en handkräm! Det känns som jag får jättebra fäste, istället för vad texten på tuben hintar om; att man ska få satinhänder. Förbryllande.

Formatet är dock helt perfekt. Ryms i en byxficka och crèmen är tillräckligt dryg för att räcka till fler smörjningar än bara en. Kommer förmodligen sakna den när den är slut, men någon ny blir det nog inte.

20130113-115108.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar