-2

Vinnarkänslan som uppstod i morse, när jag på vinst och förlust testade ett par jeans jag inte kunnat ha på två år, och fick på mig dom! Va! Kompis, det går bra nu! Jag fick feeling här i eftermiddag och vägde mig för första gången på ganska många veckor – minus två kilo! Hurra för mig och för att mitt slit för att komma i form äntligen börjar betala sig. 

Och på tal om träning; den har fått lite hjälp på traven nu av mamma och pappa. Jag har fått låna ett löpband som jag har ståendes i vardagsrummet framför tv:n, precis så där som jag miljontals gånger tänkt att jag skulle ha, för att det är så praktiskt och för att jag vet att jag skulle använda det. Jag gör faktiskt det också! Två kvällar i rad har jag promenerat till diverse lättsmält television, riktigt fint, speciellt när Macke har brandjour och jag inte kan lämna huset utan att ta med mig Sune. Han gillar visserligen att åka vagn, men mamma är dessvärre gjord av socker och tycker inte om promenader i regn och rusk, samt att det känns onödigt att rycka upp pojken ur sängen och störa hans kvällsrutin bara för att jag har spring i benen. Bra kompromisslösning, helt enkelt! 

Jag har dessutom skaffat mig en extra gymkamrat! Louise ville ha lite hjälp med att komma ihåg övningar på gymmet, så hon har hakat på mig snart en hel månad. Jag har sagt det förr: det blir så mycket roligare och mer motiverande att träna när man inte alltid är ensam! 

Allt tillsammans bådar liksom lite extra gott för min hälsa och form framöver!   

  

No comments yet.

Lämna ett svar