18 dagar senare

Magen har gått ihop ganska bra tycker jag! Den känns ju dock extremt lös och degig när magmusklerna ligger så långt ut på sidorna fortfarande, men jag hyser goda förhoppningar om att vara tillbaka som mitt gamla jag framåt sommaren. Eller, precis som förut kommer man kanske aldrig se ut, men något åt det hållet siktar jag i alla fall på. :)

Har varit fantastiskt väder ute idag; ynka nio minusgrader och strålande sol från en blå himmel. Jag, Sune, Micke, Sofia och Theo tog en lång promenad som jag avslutade med en avstickare hem till huset för att hämta lite tvätt. Fantastiskt hur bra allt kan kännas bara man fått sova åtminstone ett par timmar i stöten på natten. Jag hann till och med skura vårt krypin före lunch som vi har nu under uthyrningen!

Happy days!

IMG_7603.JPG

18 dagar senare

One Response

 1. Härliga bilder igen…
  Du, var inte orolig för magen, den blir bra. Några extra situps när muskulaturen är redo, vips är ”babyhullet” borta. Tålamod…
  Fast när man bor här uppe är väl kanske semlorna en farlig fälla. Ha, ha.
  Jag älskar de eländiga bullarna, simmar som en idiot varenda kväll, sparkar runt samhället så att jag tror att folk börjar undra om jag har nån typ av Syndrom eller så… Tyvärr sitter kilona där dom sitter:
  -Semlornas fel
  -Mammas fel ”lagar god mat som hon vet att jag gillar”
  -Mitt fel ”ligger på latsidan med Motion, alltså jag rör mig en hel del men intaget är tyvärr
  större…
  Liebe Grüße
  Lisa

  Lisa 27 januari, 2015 at 21:17 #

Lämna ett svar