15 med Paolo

Ny vinter, nya utmaningar. I år kör jag något som heter 15 med Paolo. En träningsutmaning på fem veckor som dels är baserad på laginsats, men också på individnivå. Man får en svårighetsgrad tilldelad efter man gjort ett fystest, sen får man ett träningsprogram varje dag som talar om vad man minst bör göra. Allt är baserat på poäng; klarar man dagsutmaningen får man 100 poäng, men utöver det finns det mer att kamma hem om man exempelvis tar en löptur, stretchar eller gymmar. Perfekt för en statistikälskare som mig själv! Jag ser bara siffror framför mig och vet att om jag kör fem minuter extra så klirrar det till i dagspotten. Jag kommer att träna ihjäl mig dessa fem veckor! ;)

Det har ju bara hunnit gå tre dagar i tävlingen, men så här långt ligger vi riktigt bra till! Första plats i lagplacering, och jag ligger på en fjärde plats på individnivå! Nu är det bara hålla tummarna för att man håller sig frisk hela tävlingen ut så man kan prestera.

1 2

No comments yet.

Lämna ett svar