Vårkänslor

Det är riktigt skönt ute idag. Dock lite disigt, men det skiter jag i. De ljumna vindarna ger en försmak till sommaren som snart är här. Efterlängtad, minst sagt. Jag började verkligen misströsta för ett par veckor sedan.

Det är också vid den här tiden på året jag ratar allt vad strumpor heter och konsekvent börjar gå barfota i skorna. Fritt, ledigt och otvunget. Hur gör man den premiären bäst om inte i seglarinspirerade dojor? Från H&M. Känner mig riktigt vårlig! Dock en ovanligt sen barfotadebut för att vara jag. Det har hänt att strumporna rykt så tidigt som i början av april vissa år. Jag tycker verkligen inte om att ha strumpor i skorna. Eller strumpor överhuvudtaget. Det går exempelvis inte för sig att ligga i soffan och se på tv i strumpor. Macke har varit galen på mig både en och två gånger för att jag alltid glömmer att ta med mig dem därifrån. :P Men det gör inget, jag vet att han saknar att vara galen på mig nu när jag inte är hemma lika mycket.

Men kanske bäst av allt just nu – idag kommer han och hälsar på mig i Arvidsjaur! :) Har ju inte sett honom sedan i torsdags när han åkte till Stockholm.

20120516-152753.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar