Välkommen, vår!

Det är fredag idag, solen lyser och mellan mig och en hel helgs ledighet står bara ett härligt reportagejobb att avsluta. Och som om det inte vore nog bra så ser jag nu att man börjat sopa gatorna i Arvidsjaur. Kommer ni ihåg den där sköna känslan när man var barn, att få sätta fötterna på ren asfalt efter nästan ett halvårs trampande i andras fotspår på snöiga gångstigar?

Det var vid den här tiden plogkarmarna var nog låga för att mamma och pappa skulle låta en ta fram cykeln. (Man syntes ju inte på den tiden, kort i rocken som man var…) Med den kom också den rosa kantstötta hjälmen i frigolit fram, och att ej förglömma – skrubbsåren på knäna. Om man inte redan dammat av kritstenarna som drog linjerna till att hoppa hage på trottoaren utanför huset, var det förmodligen inte särskilt långt borta. Det är vår och det spritter i mina nylonstrumpsbeklädda ben!

20120504-124514.jpg

Jag har givetvis inte glömt finfredagskavajen. Den sitter där den ska!

Kornblå kavaj från H&M, virkat linne från Mimmis boutique, vitt baslinne Only, svart baskjol H&M och prickiga strumpbyxor också från H&M.

No comments yet.

Lämna ett svar